преглед и тест при всяка поръчка

Декларация за поверителност и защита на личните данни

Ние,  https://createyourplace.eu зачитаме Вашите лични данни и осъществяваме дейността си в съотвествие с Общия Регламент за Защита на Личните Данни (GDPR). С настоящата „Декларация за поверителност и защита на личните данни“ Ви информираме как тази информация се използва от нас. Вие ни гласувате доверие, използвайки https://createyourplace.eu  и ние ценим гласуваното доверие, затова поставяме на първо място защитата на личните данни, които ни предоставяте. Декларацията за поверителност и защита на личните данни е достъпна от нашата начална страница и се намира в долната част на сайта.

Този документ описва начина, по който ние събираме, използваме и обработваме Вашите лични данни, по възможно най-четим, достъпен и ясен начин. В допълнение, той ви дава информация как да се свържете с нас, в случай, че имате въпроси относно Вашите лични данни. Ние ще бъдем изключително доволни да сме Ви от помощ.  

Всеки път, когато използвате https://createyourplace.eu, ще бъдете обвързани с настоящата политика за поверителност, и всеки път, когато използвате уебсайта, трябва да преглеждате този текст, за да бъдете сигурни, че сте съгласни с него. Ако не сте съгласни с него, моля не използвайте този сайт.

Основните принципи на нашата политика за поверителност са следните:

  • Ние, https://createyourplace.eu ще използваме Вашата лична информация, за да можем да Ви предоставяме продуктите/услугите, които сте заявили от нас.
  • Ще споделяме Ваши данни с други компании, само ако това е необходимо, за да Ви предоставим продуктите/услугите (например, за да доставим Вашата поръчка ще трябва да споделим контактно лице, адрес, телефон с куриерската фирма). Споделяме минимално количество информация за съответната цел. Тези компании, с които споделяме информацията Ви, не могат да я използват, продават и предоставят на трети страни.  
  • Няма да споделяме и/или продаваме Вашата информация на никого по никаква причина.
  • Ще ви изпращаме информация за нашите продукти и/или услуги, само ако сте ни предоставили Вашето разрешение чрез съгласие. 

Съдържание 

I.      Информация, цели, получаване, обработка, предоставяне и съхранение на Вашите личи данни

II.   Съгласие и бисквитки

III. Вашите права при събирането, обработването и съхранението на Вашите лични данни 

IV. Маркетинг 

V. Чувствителни данни

VI. Влизане в сила и изменения

I. ИНФОРМАЦИЯ, ЦЕЛИ, ПОЛУЧАВАНЕ, ОБРАБОТКА, ПРЕДОСТАВЯНЕ И СЪХРАНЕНИЕ НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ

1. ДАННИ ЗА “ПИРАМИДИ“ ЕООД

Наименование на Доставчика: “ПИРАМИДИ“ ЕООД

Седалище: България, гр. Пловдив, ул. "Ягодовско шосе" 13.

Адрес за упражняване на дейността, адрес за отправяне на жалби от потребители и рекламации: България, гр. Пловдив, ул. "Ягодовско шосе" 13

Управител: Станислав Драганов

Данни за контакт: 

България, гр. Пловдив, гр. Пловдив, ул. "Ягодовско шосе" 13

мобилен телефон: 0885 602 512

и-мейл: [email protected]

уеб сайт: www.createyourlace.eu  

Вписване в публични регистри: ЕИК 115082680

Регистрация по Закона за данък върху добавената стойност № BG115082680.

2. ОРГАН ЗА ЗАЩИТА НА ДАННИТЕ:

(1) Комисия за защита на личните данни

Адрес: София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2, 

тел.: (02) 940 20 46

факс: (02) 940 36 40

Email: [email protected], [email protected] 

Уеб сайт: www.cpdp.bg

3. ЦЕЛИ, ПОЛУЧАВАНЕ, ОБРАБОТКА, ПРЕДОСТАВЯНЕ И СЪХРАНЕНИЕ НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ

Ние, „ПИРАМИДИ“ ЕООД бихме искали да знаете, че събираме и използваме лична информация (име, адрес, телефон, и-мейл и т.н.), за да разберем по-добре Вашите нужди и интереси и да Ви обслужваме по-качествено. Използваме тази информация, за да комуникираме с Вас относно продукти, промоции и оферти; за доставка на продукти; за обработка на плащания; за уточняване на детайли по Ваши инструкции към нас. В допълнение към информацията, която Вие ни предоставите чрез регистрация в нашата платформа, ние може също така да събираме информация по време на Вашето посещение на нашия сайт чрез инструменти за автоматично събиране на информация, които включват бисквитки, връзки, страници и други често ползвани инструменти за събиране на информация. Информацията, която събираме ни помага да направим Вашето посещение по-последователно и персонализирано. 

Личните данни, които ни предоставяте, с изрично получено съгласие от Вас, ще бъдат обработвани и съхранявани във файл под отговорността на „ПИРАМИДИ“ ЕООД за целите на:

- Изпълнението и прилагането на договора за покупка и продажба на продуктите/услугите, които сте закупили; 

- Изпълняването на Вашите заявки;                                                            

- Предоставянето на информация за продукти/услуги, предлагани от „ПИРАМИДИ“ ЕООД на сайта https://createyourplace.eu, свързани с електронната търговия, в това число изпращането на търговски съобщения чрез електронна поща или други еквивалентни електронни средства за комуникация (като SMS, facebook messanger, viber и др. ) или чрез телефонни обаждания. Можете също така да се отпишете по всяко време от бюлетина, като кликнете на линка за отписване, предоставен най-долу в бюлетина;

- В случай, че ни предоставите лични данни на трета страна, ще бъдете отговорни, че сте ги информирали за използването на техните лични данни, както и че сте получили съответното изрично съгласие за тази информация, която се предоставя за обяснени по-горе цели. В случай, че сте закупили продукт или ваучер за подарък, личните данни на третата страна, предоставени от Вас, ще се използват за следните цели:

- Управлението на доставката и/или проверка на правилното получаване на съответния продукт;

- Отговаряне на всяко запитване или предложение, което Вие или трето лице може да имате;

- Изпълнението на Вашата заявка за „Стани артист в Create Your Place!“ в сайта https://createyourplace.eu;

- В случай че имате ваучер за подарък и желаете да върнете стоката, свързана с него чрез уебсайта, ще използваме личните данни, предоставени от вас във формуляра за връщане само за: 

(а) управление на искането и обработката на връщането на стоки;

(б) изпълняването на всички искания, свързани с ваучера за подарък или връщането на стоките, което сте заявили; 

(в)потвърждаване на приемането на връщането и след това, въстановяване на сумата, по начина по който е била платена.

Идентифицирането на Вас като потребител с цел възпроизвеждане на изявлението Ви за направена поръчка, получаване на бюлетин, рекламация, право на отказ и др. се извършва чрез съхранените на сървъра на сайта https://createyourplace.eu и/или съхранение на IP адреса на потребителя, съхранение на и-мейл съобщенията, запис на телефонните обаждания, както и всяка друга лична информация, необходима за идентифицирането Ви. Данните се съхраняват допълнително в резервно копие на сайта, което се синхронизира с едноседмично закъснение и се пазят в срок от един месец, след което автоматично се изтриват.

„ПИРАМИДИ“ ЕООД ще споделя Ваши данни с други компании, само ако това е необходимо, за да Ви доставим продуктите/услугите (например, за да доставим Вашата поръчка ще трябва да споделим контактно лице, адрес, телефон с куриерската фирма). Споделяме минимално количество информация за съответната цел. Тези компании, с които споделяме информацията Ви, не могат да я продават и предоставят на трети страни. 

Ние, в „ПИРАМИДИ“ ЕООД може да разкриваме тази информация на компании-трети страни, обработващи информация, на центрове за изпълнение, на финансови институции или на други доставчици трети страни, предоставящи услуги, които подпомагат нашите бизнес дейности (като разследвания за измами, събиране на дължими суми, свързани програми и програми за възнаграждения, доставчици на технологични услуги, управление на финансовите транзакции, логистични услуги, транспорт, управление на поръчките и обслужване на клиенти, и/или анализ на транзакциите, направени през сайта, за да предоставим на потребителите си достатъчни гаранции при транзакции по закупуване и т.н.), или доколкото е необходимо, за да обработим Вашите поръчки. Чрез предоставяне на информация в този уебсайт или по друг начин на нас, Вие изрично ни разрешавате да разкрием и обработваме Вашите данни както е описано в настоящата „Декларация за поверителност и защита на личните данни“. Вашето съгласие за този достъп/оповестяване включва случаите, в които за ефективността на предоставянето на услугите, доставчиците могат да бъдат разположени и извън България, в Европа, в Съединените американски щати или други страни или територии извън Европейското икономическо пространство.

За да функционира правилно уебсайта https://createyourplace.eu и за да подобряваме постоянно качеството на предлаганите продукти и Вашето преживяване, ние използваме следните програми и уеб решения, които биха могли да получат достъп до Вашия IP адрес и анализират Вашето поведение при престоя на уебстраницата без това да Ви идентифицира като физическо лице: Google Analytics, Google Webmaster tools, Google AdWords, Facebook. В случай, че не сте съгласни с тези условия, няма как да използвате нашия сайт пълноценно и не би следвало да го използвате занапред.

С настоящото Ви уведомяваме, че като се регистрирате и ни предоставите информация чрез уебсайта https://createyourplace.eu, Вие изрично ни давате разрешение да разкриваме и/или прехвърляме тези данни. 

4. ВАШИЯТ ПРОФИЛ

“ПИРАМИДИ“ ЕООД препоръчва да съхранявате данните за потребителското име и парола, с които влизате в онлайн магазина https://createyourplace.eu, за да се избегне неоторизиран достъп чрез потребителския Ви акаунт. Когато сме Ви предоставили (или когато Вие сте избрали) парола, която Ви дава достъп до определени части на нашия онлайн магазин, Вие сте отговорни за съхраняването на конфиденциалността на тази паролa. Молим Ви да не споделяйте паролата с никого. Вие (само и изключително) носите пълна отговорност за споделянето на Вашите данни с трети страни.

Чрез използване на нашия онлайн магазин, потребителите и клиентите се съгласяват да вземат всички необходими мерки за сигурността на данните, посочени в профила пред трети лица. Ако имате съмнения за неоторизиран достъп или злоупотреба с вашия акаунт, Ви препоръчваме да се свържете незабавно с нас за асистиране на указаните контакти в I. 1. “ПИРАМИДИ“ ЕООД си запазва правото да откаже достъп до онлайн магазина, да закрие акаунт или да анулира поръчки, включително потвърдени поръчки, ако открие некоректно използване на данни (злоупотреба) от страна на потребителя/нарушителя.

“ПИРАМИДИ“ ЕООД няма да изисква от Вас да разкривате своята парола. “ПИРАМИДИ“ ЕООД няма да изисква при обаждане по телефона с цел потвърждане на Вашата поръчка да ни предоставяте лични данни за банкова сметка, както и за кредитни карти. Всяко подобно обаждане или съобщение по имейл трябва да бъде игнорирано. Ако попаднете в подобна ситуация, моля незабавно да се свържете с нас на указаните в I.1. начини за контакт.

5. КОНФИДЕНЦИАЛОСТ

Ние, в „ПИРАМИДИ“ ЕООД разбираме колко е важна конфиденциалността на Вашите данни. Държим на сигурността на нашите потребители и сме осигурили всички технически средства за опазване на личната Ви информация. 

“ПИРАМИДИ“ ЕООД гарантира на своите потребители конфиденциалността на предоставената информация и защита на личните им данни. Последните няма да бъдат използвани, предоставяни или довеждани до знанието на трети лица извън случаите и при условията, посочени в Общите условия, публикувани на https://createyourplace.eu. “ПИРАМИДИ“ ЕООД защитава личните данни на потребителя, станали му известни при попълване на електронната форма за регистрация и/или извършване на заявление за поръчка, като това задължение отпада в случай, че потребителят е предоставил неверни данни. При спазване на действащото законодателство и клаузите на публикуваните Общи условия, “ПИРАМИДИ“ ЕООД може да използва личните данни на потребителя единствено и само за целите, предвидени в тях. Всякакви други цели, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с българското законодателство и приложимите международни актове.

“ПИРАМИДИ“ ЕООД  се задължава да не разкрива никакви лични данни за потребителя на трети лица - държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато е получил изричното писмено съгласие на потребителя, информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация.

“ПИРАМИДИ“ ЕООД събира и пази информацията, която потребителят е предоставил по време на неговата регистрация във https://createyourplace.eu. Информацията, събрана от “ПИРАМИДИ“ ЕООД при използването на онлайн платформата се използва само за посочените цели и в съответствие с приложимото право. “ПИРАМИДИ“ ЕООД няма да предоставя информация на трети лица без изричното съгласие на потребителя. “ПИРАМИДИ“ ЕООД се стреми да обезпечи сигурността на данните за потребителя, така че трети лица да нямат достъп до тази информация. Въпреки че се полагат големи усилия да се предотврати достъпът на трети лица, не може да се търси отговорност от “ПИРАМИДИ“ ЕООД, ако информацията е получена от трети лица в нарушение на закона. “ПИРАМИДИ“ ЕООД не отдава, продава или по друг начин разпространява лични данни на потребителя на трети страни по никакъв повод, освен когато това е наложено по силата на закон или съдебна заповед.

“ПИРАМИДИ“ ЕООД се задължава да спазва стриктно разпоредбите на ЗЗЛД и Общия регламент относно защитата на личните данни и да въведе подходящите технически и организационни мерки, за да опазим Вашата сигурност. 

“ПИРМИДИ“ ЕООД се задължава да не преотстъпва, предава, продава или разпространява предоставените от Вас лични данни по какъвто и да е начин, освен в случаите, описани в настоящата “Декларация за поверителност и защита на личните данни“. 

“ПИРАМИДИ“ ЕООД се задължава да не предоставя информация на трети лица без изричното съгласие на потребителя и/или клиента, както и да обезпечи по всички възможни начини сигурността и неприкосновеността на подадената информация.

“ПИРАМИДИ“ ЕООД не носи никаква отговорност, ако трети лица умишлено използват лична информация, свързана по някакъв начин с Вас и това противоречи на законовите норми и разпоредби.

“ПИРАМИДИ“ ЕООД като администратор на лични данни, се задължава да поддържа личната Ви информация като поверителна и да гарантира упражняването на Вашите права на достъп, коригиране, заличаване и възражение, чрез изпращане на писмо до посочения в т. I.1. адрес или по имейл на [email protected], на вниманието на Станислав Драганов (Длъжностното лице по Защита на данните). В случай, че решите да упражните тези права и Вашият имейл се появява като част от личните данни, които сте ни предоставили, ще бъдем благодарни, ако бихте могли да споменете това специфично обстоятелство, като посочите имейл адреса, чрез който се упражнява правото на достъп, коригиране, заличаване и възражение.

II. СЪГЛАСИЕ И БИСКВИТКИ

Вашето решение да предоставяте лична информация е доброволно, свободно изразено, кокретно за категория лични данни, информирано – дадено на основата на пълна, точна и лесно разбираема информация, недвусмислено и чрез изрично изявление. Въпреки това, ако не предоставите исканата информация, ние може да не успеем да постигнем целите, очертани в настоящата Декларация за поверителност. 

С настоящото Вие гарантирате, че предоставените лични данни са верни и точни и се задължавате да ни уведомявате за всяка промяна или тяхно изменение. Всякаква загуба или щети, причинени на уебсайта или на лицето, отговорно за уебсайта или на всяко трето лице чрез предоставянето на погрешна, неточна или непълна информация в регистрационния формуляр, ще е изключителна отговорност на Потребителя.

Потребителят има право да оттегли своето съгласие по всяко време, във всеки един момент или като изпрати своето желание за оттегляне на съгласие по имейл на [email protected], на вниманието на Станислав Драганов (Длъжностното лице по Защита на данните) и тема на съобщението: Оттегляне на съгласие за обработка на лични данни. 

„ПИРАМИДИ“ ЕООД не предлага продукти/услуги на деца под 14 и не следва да изисква съгласие, респ. потвърждение от носещия родителска отговорност за детето.

В този уебсайт използваме бисквитки (cookies), които са малки текстови файлове с информация за Вашата навигация в него, чиято основна цел е да се подобри Вашия опит в уебсайта. Бисквитките се запазват  в продължение на 360дни от Интернет страницата върху твърдия диск на компютъра на потребителя, на неговия телефон, таблет и друго използвано устройство и позволяват възстановяване на информация за Потребителя, като го идентифицират и позволяват проследяване на действията му, Интернет страниците, които посещава, хипер-връзките, които използва, информацията, която ползва и записва и други. Тези действия на „ПИРАМИДИ“ ЕООД се извършват с цел подобряване на услугите и осъществяване на търговската дейност в полза на потребителя.

Ако предпочитате да избегнете използването на бисквитки на https://createyurlace.eu, като вземете предвид описаните по-горе ползи, първо трябва да забраните използването на бисквитки в браузъра си, след което да изтриете свързани с този сайт бисквитки, запаметени в браузъра. Можете да използвате тази опция за предотвратяване на използването на бисквитки по всяко време.

Можете да ограничите, блокирате или изтриете бисквитки от този уебсайт по всяко време чрез промяна на конфигурацията на Вашия браузър. Въпреки че настройките са различни във всеки браузър, бисквитките обикновено се конфигурират в "Предпочитания" или менюто "Инструменти". За повече подробности относно конфигурирането на бисквитки в браузъра, вижте в менюто "Помощ" в самия браузър.

III. ВАШИТЕ ПРАВА ПРИ СЪБИРАНЕТО, ОБРАБОТВАНЕТО И СЪХРАНЕНИЕТО НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ  

1.  Право на достъп

Вие имате право на достъп до личната информация, която съхраняваме за Вас, както и до информацията, отнасяща се до събирането, обработването и съхранението на личните Ви данни. Може да поискате преглеждане на Вашите лични данни чрез имейл до нас на посочения в I.1 имейл адрес. Моля, изпратете имейл до [email protected] , на вниманието на Станислав Драганов (Длъжностното лице по Защита на данните) и тема на съобщението: „Заявка за лична информация", за да ускорите процеса. „ПИРАМИДИ“ ЕООД има право да изиска да се легитимирате преди да Ви предостави копие от обработваните лични данни, свързани с Вас, в електронна или друга подходяща форма. Предоставянето на достъп до данните е безплатно, но „ПИРАМИДИ“ ЕООД си запазва правото да наложи административна такса, в случай на повторяемост или прекомерност на исканията.

2. Право на коригиране или попълване

Вие имате право да поискате от нас да коригираме неточните лични данни, свързани с Вас и/или да попълним непълните лични данни, свързани с Вас. В случай че смятате личната информация, която имаме за Вас за некоректна и/или непълна, изпратете имейл до [email protected], на вниманието на Станислав Драганов (Длъжностното лице по Защита на данните) и тема на съобщението: „Въпрос относно лична информация“. Ние ще обработим Вашата заявка, в съответствие с приложимите закони за защита на личните данни в България.

 

3. Право на преносимост

Ако сте дали съгласие за обработване на Вашите лични данни или обработването е необходимо за изпълнението на договора с „ПИРАМИДИ“ ЕООД, или ако данните Ви се обработват по автоматизиран начин, Вие можете, след като се легитимирате пред „ПИРАМИДИ“ ЕООД да поискате да Ви предоставим Вашите лични данни в четим формат и да ги прехвърлите към друга компания-администратор, както и да поискате от нас пряко да прехвърлим Вашите лични данни към посочена от Вас компания-администратор, когато това е технически осъществимо.

 

При споделяне на данни с трети страни, в случаите описани в настоящата „Декларация за поверителност и защита на личните данни“, Вие ни предоставяте правото на преносимост на данните при обработка на основание съгласие или договор с трети страни. Третите страни, доставчици на услуги са обвързани от конфиденциални правила и не е позволено да използват вашите лични данни за други цели. 

4. Оттегляне на съгласието за обработване на личните Ви данни

Ако не желаете всички или част от Вашите лични данни да продължат да бъдат обработвани от нас за конкретна или за всички цели на обработване, Вие можете по всяко време да оттеглите съгласието си за обработка, като изпратите имейл до [email protected], на вниманието на Станислав Драганов (Длъжностното лице по Защита на данните) и тема на съобщението: „Оттегляне на съгласие“. Ние ще обработим Вашата заявка, в съответствие с приложимите закони за защита на личните данни в България. Можете да изтриете своя потребителски профил по всяко време и/или като ни пишете на [email protected], на вниманието на Станислав Драганов (Длъжностното лице по Защита на данните) и тема на съобщението: „Изтриване на профил“. „ПИРАМИДИ“ ЕООД има право да поиска да удостоверите своята самоличност и идентичност с лицето, за което се отнасят данните, като поиска от Вас да въведете имейл адрес и парола за достъп до сайта на място в офиса на „ПИРАМИДИ“ ЕООД пред наш служител. С оттегляне на съгласието за обработване на лични данни, които са задължителни за създаването и поддържане на профил в онлайн магазина, Вашият акаунт ще стане неактивен. Разбира се, Вие ще можете да разглеждате онлайн магазина и предлаганите продукти и да извършвате поръчки като гост или да направите нова регистрация.

 

 5. Право на изтриване („да бъдеш забравен“)

Вие имате правото да поискате от нас да изтрием част или всички свързани с Вас лични данни (или “правото да бъдеш забравен”), а ние имаме задължението да ги изтрием без ненужно забавяне, когато е налице някое от посочените по-долу основания:

  • личните данни повече не са необходими за целите, за които са били събрани или обработвани по друг начин;
  •  Вие оттеглите своето съгласие, върху което се основава обработването на данните и няма друго правно основание за обработването;
  • Вие възразите срещу обработването на свързаните с Вас лични данни, включително за целите на директния маркетинг и няма законни основания за обработването, които да имат преимуществено законово основание за продължаване на обработването;
  • личните данни са били обработвани незаконосъобразно;
  • личните данни трябва да бъдат изтрити с цел спазването на правно задължение по правото на ЕС или правото на държава членка, което се прилага спрямо „ПИРАМИДИ“ ЕООД;
  • личните данни са били събрани във връзка с предлагането на услуги на информационното общество.

„ПИРАМИДИ“ ЕООД не е длъжно да изтрие личните данни, ако ги съхранява и обработва:

  • за упражняване на правото на свобода на изразяването и правото на информация;
  • за спазване на правно задължение, което изисква обработване, предвидено в правото на ЕС или правото на държавата членка, което се прилага спрямо „ПИРАМИДИ“ ЕООД или за изпълнението на задача от обществен интерес или при упражняването на официални правомощия, които са му предоставени;
  • по причини от обществен интерес в областта на общественото здраве;
  • за целите на архивирането в обществен интерес, за научни или исторически изследвания или за статистически цели;
  • за установяването, упражняването или защитата на правни претенции.

В случай на упражняване на правото Ви да бъдете забравени, „ПИРАМИДИ“ ЕООД ще изтрие всички ваши данни, с изключение на следната информация:

  • информация, която е необходима, за да удостовери, че правото ви да бъдете забравени е изпълнено – имейл, IP адрес;
  • техническа информация за функционирането на онлайн магазина, която информация не може да се свърже по никакъв начин с вашата личност;
  • електронна поща, с която сте извършили регистрация в онлайн магазина.

За да упражните правото си за бъдете забравен, е необходимо да предприемете следните стъпки:

  • Да подадете заявка като ни пишете на [email protected], на вниманието на Станислав Драганов (Длъжностното лице по Защита на данните) и тема на съобщението: „Право на изтриване“;
  • Да се легитимирате като притежател на акаунта и да потвърдите заявката в писмена форма. 

След като удостоверим идентичност на лицето, отправило искането и лицето, за което се отнасят данните в съответствие с посочените по-горе стъпки, ние ще изтрием всички данни, които обработваме за В

 

6. Право на ограничаване

Вие имате право да изискате от „ПИРАМИДИ“ ЕООД да ограничи обработването на свързаните с Вас данни, когато:

  • оспорите точността на личните данни, за срок, който позволява на „ПИРАМИДИ“ ЕООД да провери точността на личните данни;
  • обработването е неправомерно, но Вие не желаете личните данни да бъдат изтрити, а само използването им да бъде ограничено;
  • „ПИРАМИДИ“ ЕООД не се нуждае повече от личните данни за целите на обработването, но Вие ги изисквате за установяването, упражняването или защитата на свои правни претенции;
  • възразили сте срещу обработването в очакване на проверка дали законните основания на „ПИРАМИДИ“ ЕООД имат преимущество пред Вашите интереси.

В случай на упражняване на правото Ви на ограничаване, „ПИРАМИДИ“ ЕООД ще преустанови обработката вашите данни, но няма да премахне публикациите, които сте направили в онлайн магазина.

7. Право на получаване на информация

Вие можете да поискате от „ПИРАМИДИ“ ЕООД да Ви информираме относно всички получатели, на които личните данни, за които е поискано коригиране, изтриване или ограничаване на обработването, са били разкрити. „ПИРАМИДИ“ ЕООД може да откаже да предостави тази информация, ако това би било невъзможно или изисква несъразмерно големи усилия.

 

8. Право на възражение

Вие можете да възразите по всяко време срещу обработването на лични данни от „ПИРАМИДИ“ ЕООД, които се отнасят до Вас, включително ако се обработват за целите на профилиране или директен маркетинг.

9. Вашите права при нарушение на сигурността на личните ви данни

Ако „ПИРАМИДИ“ ЕООД установи нарушение на сигурността на личните Ви данни, което може да породи висок риск за Вашите права и свободи, ще Ви уведомим без ненужно забавяне за нарушението, както и за мерките, които са предприети или предстои да бъдат предприети.

„ПИРАМИДИ“ ЕООД не е длъжно да Ви уведомява, ако е:

  • предприело подходящи технически и организационни мерки за защита по отношение на данните, засегнати от нарушението на сигурността;
  • взело впоследствие мерки, които гарантират, че нарушението няма да доведе до висок риск за правата Ви;
  • уведомяването би изисквало непропорционални усилия.

В съответствие с европейските закони за защита на личните данни, ние спазваме необходимите процедури, за да предотвратим неупълномощен достъп до и неправилното използване на лични данни. Ние използваме съответните бизнес системи и процедури, за да защитаваме и осигурим безопасността на личните данни, които ни предоставяте. Ние също така използваме процедури по осигуряване сигурността и технически и физически забрани за достъп и употреба на лични данни на нашите сървъри. Само оторизиран персонал има достъп до лични данни, за целите на тяхната работа.

В случай на нарушение на сигурността на личните данни „ПИРАМИДИ“ ЕООД има определен отговорен служител Станислав Драганов (Длъжностното лице по Защита на данните) за реакция при нарушение на сигурността на личните данни, който има задължение своевременно да уведоми КЗЛД в срок до 72 часа от узнаването за нарушението.

IV. МАРКЕТИНГ

 

Бихме искали да се свържем с Вас, по пощата, по имейл и текстово съобщение, относно продуктите и услугите, които ние и избрани партньори предоставят и мислим, че ще ви заинтересуват, и да Ви информираме за съответните оферти и новини. Ние ще направим това само ако сте ни дали разрешение (трябва да ни кажете дали искате да получите тази информация, като се абонирате за бюлетина и се съгласите с настоящата „Декларация за поверителнсот и защита на личните данни“). Ако вече не искате да получавате маркетингова информация по определен начин, можете да промените решението си по всяко време, като изпратите и-мейл до [email protected], на вниманието на Станислав Драганов (Длъжностното лице по Защита на данните) и тема на съобщението: Не желая на получавам маркетингова информация. Можете също така да се отпишете от получаването на имейли, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в края на всеки бюлетин по имейл, който ви изпращаме.

С регистрацията си в https://createyourplace.eu , ако Вие сте дали своето съгласие да получававате бюлетин, “ПИРАМИДИ“ ЕООД може да Ви изпраща промоционални съобщения, новини за нови продукти и промоции на Вашата електронна поща. Съдържанието на тези съобщения е насочено само и единствено към по-доброто информиране на потребителя за най-новите оферти, специални намаления, отстъпки и промоции. Ако не желаете да получава промоционални съобщения, можете да се отпише във всеки момент от бюлетина като кликнете на съответния линк за отписване в края на бюлетина.

V. ЗАЩИТА НА ЧУВСТВИТЕЛНИ ДАННИ 

“ПИРАМИДИ“ ЕООД не събира, не обработва и не съхранява чувствителни лични данни, като информация за здравето, расата, сексуалната ориентация, религията и политическите убеждения на потребителите.  

VI. ВЛИЗАНЕ В СИЛА И ИЗМЕНЕНИЯ

Настоящата „Декларация за поверителност и защита на личните данни“ влиза в сила на 01.06.2019 г.  и може да бъде изменяна едностранно от “ПИРАМИДИ“ ЕООД по негово усмотрение по всяко време или с цел изпълнение на изискванията на действащото законодателство. Всеки път, когато използвате https://createyourplace.eu , ще бъдете обвързани с настоящата „Декларация за поверителност и защита на личните данни“, и всеки път, когато използвате уебсайта, трябва да преглеждате този текст, за да бъдете сигурни, че сте съгласни с него. Ако не сте съгласни с него, моля не използвайте този сайт.

Последна актуализация на „Декларация за поверителност и защита на личните данни“: 01.06.2019 г.

Желаем Ви приятно пазаруване! 

С уважение,

Екипът на “ПИРАМИДИ“ ЕООД